Wij nemen u graag de maat...

Wij meten U graag op en adviseren U. Aan de pittoreske Markt, hartje Eersel is een unieke plek. Alles ademt hier mode en stijl. Italiaanse charme gecombineerd met Brabantse gastvrijheid en gezelligheid….

Showroom, winkel en atelier komen hier harmonieus samen onder één dak.

U kunt terecht voor uw gehele formal en casual garderobe. Van vlot trouwpak tot klassiek Engels pak of zacht Italiaans jasje. Van overcoat tot jack. Van pantalon tot chino tot jeans in vele wassingen en fits. Van klassieke zakelijk schoen tot aan sneaker.

Maatkleding van de beste Italiaanse en Engelse stof leveranciers zoals Loro Piana, Vitale Barberis, Fox Brothers en Ermenegildo Zegna.

Unieke kledingstukken voor de man. Gemaakt volgens de Italiaanse en Engelse traditie. Jasjes met binnenwerk van canvas en katoen met paardenhaar. Met de hand vastgezet met micro steekjes waardoor een “floating” binnenwerk ontstaat. Dit draagt heerlijk licht en comfortabel en vormt zich rond uw lichaam.

Slider
Kaïn Maatwerk

Overhemd op maat. Vanaf €98,-
Jasje op maat. Va. €350,-
Chino vanaf €179,-
Jeans vanaf €149,-

Slider

De stijlvolle man staat centraal

De stijlvolle man staat centraal vanaf het moment van ontvangst. Het is aan Kaïn en Malou om hem of haar op het gemak te stellen in een ontspannen sfeer, te inspireren en adviseren en uiteindelijk op stijlvolle wijze te kleden

De winkel is een stijlvolle huiskamer gevuld met stoffen en unieke maatkleding kledingstukken waar de man zich mee laat adviseren en inspireren.

Wij nemen U de maat. Met een stof naar keuze en design naar keuze maken wij in 2-3 weken een jasje, overhemd, jas, jeans, sneakers of schoenen op maat en helemaal naar uw wens.

Overhemd op maat vanaf €98,-

Jasje op maat vanaf €350,-

Chino vanaf €179,-

Jeans vanaf €149,-

Kaïn kleedt mannen met karakter !